Karosárske a lakovnícke práce

Ponúkame odborné opravy všetkých typov a značiek motorových vozidiel po haváriách, vrátane dodávkových automobilov. Vykonávame meranie karosérií a disponujeme aj rovnacou stolicou (čo prináša značnú úsporu nákladov na opravu vozidla po havárii).

Karosárske diely dokážeme vhodne upraviť, resp. vymieňame celé diely alebo časti karosérie. Disponujeme zváračkou plastov, bodovým zváraním a špecializujeme sa aj na odbornú výmenu čelných skiel.

Lakovnícke práce prevádzame v špeciálnom lakovníckom boxe s odsávaním a sme schopní dosiahnuť výrobnú kvalitu aj pre novšie alebo luxusné vozidlá. Vozidlá sú lakované len ekologickými farbami, ktoré sú miešané presne podľa aktuálneho stavu farby vozidla.

Lakovanie môže byť čiastočné (len jednotlivých dielov) alebo kompletné celej karosérie. Prevádzame aj drobné opravy laku, lakovanie doplnkov a leštenie karosérií. Cena za lakovanie automobilu sa odvíja hlavne od veľkosti dielov, stavu dielov (v prípade väčšieho poškodenia treba napr. viacnásobne tmeliť a pod.), rozsahu poškodenia a druhu farby (bežná, metalíza alebo špeciálna).