Montáž ťažných zariadení

Ťažné zariadenia GALIA

Venujeme sa montáži ťažných zariadení slovenského výrobcu GALIA, ktoré sú dlhodobo na Slovensku top zariadeniami vo svojej kategórii. Ťažné zariadenia GALIA majú pozinkovanú komplet celú konštrukciu, ktorá je z hľadiska životnosti oproti farbám neporovnateľná. Rovnako všetky duté profily sú pozinkované aj z vnútra.

Pre uchytenie spojovacej gule (tzv. "bajonetové odnímanie") sa používajú až 3 bezpečnostné prvky a všetky spojovacie prvky sú chránené proti vplyvom prostredia. Spolu so spojovacou guľou sa súčasne odnímajú všetky spojovacie prvky a na vozidle zostáva len držiak s otvorom, ktorý neobsahuje žiadne citlivé časti a je vodotesne uzavretý gumovými krytmi. S ťažnými zariadeniami GALIA je jednoduchá manipulácia s minimálnymi nárokmi na fyzickú zdatnosť užívateľa a majú vynikajúcu cenu.

Zariadenia sú konštruované a certifikované v súlade s národnými a medzinárodnými normami a smernicami ISO 9001:2008, 94/20/ES, EHK 55.

Ťažné zariadenia STEINHOF

Steinhof patrí k najlepším v odvetví výrobcov ťažných zariadení. Steinhof pokrýva rôzne ťažné zariadenia, ktoré sú ľako montovateľné. Medzi základné modely patria:

ťažné zariadenia s našróbovaným ojom so špeciálnymi skrutkami, pričom montáž a demontáž tohto produktu je jednoduchá a existuje niekoľko typov ťažných zariadení tohto druhu podľa spôsobu použitia

automatické ťažné zariadenia - moderné riešenie, ktoré zaisťuje maximálny komfort, rýchlosť a bezpečnosť prevádzky, pre odstránenie alebo nainštalovanie oja nie je potrebná žiadna fyzická sila a nástroje, naviac ich estetický vzhľad je možné zladiť podľa typu vozidla, táto verzia zariadenia má aj bezpečnostný anti-zlodej zámok

Ťažné zariadenia Steinhof spĺňajú európsku homologáciu E20 a sú vyrobené v súlade s normou ISO 9001.